Over mij

Met een vader die werkt op Schiphol en een moeder die jarenlang reizen verkoopt op een reisbureau, is het niet gek dat reizen in mijn bloed zit...

Het echte reisvirus kreeg ik te pakken toen ik als 17-jarige een jaar naar Argentinië vertrok. Niet alleen het land, de uitzichten en de natuur waren indrukwekkend, maar vooral de ontmoetingen met verschillende mensen en al hun bijzondere verhalen.

Terug in Nederland volgde ik de studie Journalistiek. Net als reizen is ook dit mijn passie geworden. Al was de keuze niet heel verrassend omdat 'journalist zijn' er ook al vroeg in zat. Als bijdehand klein meisje ging ik samen met een vriendin én mijn cassetterecorder de straat op om mensen te interviewen en de gekste vragen te stellen. "Peutert u wel eens in uw neus?" was onze favoriet.

Het werk als journalist brengt je op plekken waar je anders nooit zou komen en je spreekt met mensen die je anders nooit zou spreken. Tijdens mijn reizen wil ik bijzondere, mooie en humoristische verhalen delen, hier op Traveljournalist.nl, waar ik mijn twee passies combineer: reizen en journalistiek.


Copyright: Travel Journalist all rights reseverd
Webdesign by Bart Zoutenbier